Lotus på Dunkin’ Donuts

Dunkin’ Donuts har börjat samarbeta med Lotus Biscoff. Det senare är en kaka som jag tror är ganska känd i vida världen men kanske inte jättestor här i Sverige.

Kakan är ganska torr och smaken inte superspexig så min första tanke var att det här låter lite som att fylla en donut med Mariekex. Hur som helst måste jag smaka. Lotus-smaken har letat sig in i flera donuts och även andra produkter (t.ex. en milkshake). Jag testade en donut som hette Drizzle.

Lotus Biscoff på Dunkin' Donuts

Lotus Biscoff på Dunkin’ Donuts

Jag befarade att det skulle bli ganska torrt, men fyllningen var krämig och god. Smaken gick inte heller att ta miste på och det smakade som förväntat (även om jag egentligen aldrig hade förväntat mig den i en donut). På minussidan får jag säga att donuten blev väldigt mastig.

För egen del föredrar jag Lotus-kakan som ett tilltugg till en god espresso, men om den nu nödvändigtvis ska vara i en donut så var den här mixen väl genomförd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *