Bubs Chokskalle

Bubs, troligtvis mest kända för sitt skallformade godis med hallon- och lakritssmak, har kommit med en ny sorts godis. Denna gång gäller det fylld choklad. Det finns tre olika sorter som alla består av två olika smaker. Den jag testade smakade banan och kola.

Bubs Chokskalle Banan/Kola

Bubs Chokskalle Banan/Kola

En liten överraskning var att chokladkakan består av stora skallformade bitar istället för med traditionella små fyrkanter. Totalt i paketet finns bara sex stycken bitar. Dessa bitar är dock väldigt goda.

Smakerna passar finfint ihop och kändes bra balanserade. Den stora storleken per bit gav dessutom en charmig känsla tycker jag (även om en uppenbar nackdel är att det blir färre bitar att kasta sig över). Ytterligare ett plus är att Chokskalle är Fairtrade-certifierad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *