Dunkin’ Donuts

Nu när jag bloggat om det nyöppnade Starbucks Stureplan känns det lite orättvist att inte även nämna Dunkin’ Donuts Sverigepremiär som ägde rum i förra veckan.

Fredagen den 5 december började de berömda munkarna säljas i Sverige, närmare bestämt i Täby Centrum (av alla ställen). Intresset var enormt och när jag kom dit på eftermiddagen var det kanske ett 70-tal personer i kö.

Dunkin Donuts, kö i Täby Centrum

Efter en lång väntan blev det till slut dags att sätta tänderna i några munkar. De levde verkligen upp till förväntningarna och var riktigt goda. Trots den långa kön var munkförrådet välfyllt och det fanns många smaker att välja på. Riktigt gott!

Dunkin Donuts

Utöver munkarna smakade jag på en bagle med cream cheese. Inte heller den gick av för hackor utan Dunkin’ Donuts levererade även på den lite mer matiga fronten.

Dunkin Donuts

När det gäller min kaffe, en cappuccino, är jag dock inte lika nöjd. Jag tyckte framför allt den saknade en tydlig cappuccino-karaktär. Det var så pass att jag lämnade rätt mycket av den, vilket faktiskt tillhör undantagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *