Fars dag

Den här Fars dag gav jag inte bara bort en Trisslott utan jag fick också en själv. Jag måste säga att det är en lite udda tradition det där med lotter, men så länge Jesus är okej med att firas med glittrande barrträd ska väl inte jag vara mer snarstrucken. Det här var hur som helst min första Fars dag som far.

Triss på Fars dag

Utöver Triss fick jag bland annat även den här tidningen om kvinnliga pionjärer.

Ska jag var lite nogräknad är inte detta den första Fars dag jag firar. Det var nämligen just denna dag förra året vi fick ett positivt resultat på ett graviditetstest. För första gången var jag inte entusiastisk över att göra ett test. Vi skulle iväg och hade lite bråttom och dessutom sa min (uppenbarligen inte helt pålitliga) intuition att testet skulle vara negativt, så jag tyckte det kändes onödigt. Men Lina stod på sig.

Nu, ett år senare, blev jag väckt av att Lina kom in med frukost och presenter i ena armen och Lilla T på den andra. Just frukost på sängen blir lite speciellt med en liten spädbebis. För det första är det svårt att få till en riktig överraskning när bebisen ser viss prestige i att bräda alla tuppar gällande morgonpigghet. Idag slog Lilla T upp ögonen rätt tidigt och var piggare än någonsin. Då gick vi två upp en stund när Lina sov lite till, sen lyckades vi sova alla tre ett slag och efter det gick Lina och Lilla T upp för att göra frukost när jag sov vidare. För det andra är det här med att äta i skift ett litet speciellt inslag i mysigheten. Själva frukosten får mindre fokus än vad den hade fått förut. Men nog var det mysigt allt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *