BF+1

Här går jag och väntar på barn. Det kanske kommer som en liten överraskning för dem som inte regelbundet träffar mig IRL utan till exempel bara läser här på bloggen. Å andra sidan kommer det som en överraskning att någon läser här på bloggen så då är vi kanske kvitt.

Igår var det hur som helst beräknad förlossning (eller BF som vi i svängen säger). Mötesbokningen var sedan länge skickad till den blivande mamman och BB-telefonnummer satt på kylskåpet. Men kom det någon bebis? Nej, inte alls. Den bestämde sig för att stanna kvar där inne ett tag till och det är väl bara att börja vänja sig vid att Untitled 1 kommer vara den som bestämmer över tider ett tag framöver.

Förberedelserna har gått ganska långt. Själv har jag nyss köpt en till brandsläckare och Lina har köpt en moseskorg (bra om det dyker upp en galen farao och vi måste skicka iväg den lilla över Brunnsviken). Jag har också köpt på mig ett litet lager kaffekapslar eftersom jag tänker att när den lilla pjäsen väl kommit kanske det inte alltid kommer finnas tid att mala bönor och brygga kaffe när koffeindepåerna behöver fyllas på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *