BF+3

Två dagar till har gått och ännu ingen bebis. Lina och jag passar på att ta det lugnt, ha det mysigt, äta jordgubbar och dricka Vimto (en himla charmig dryck som vi hittade hos frukthandlaren på torget).

Igår var vi på Åhléns för att kolla efter en tavelram och då gick jag förbi en pingvin som jag föll för direkt. Jag la ifrån mig den först men fick snart gå tillbaka och hämta den igen. Den kommer bli perfekt både som en stor Tux på pappas kontor och som gigantisk mjukis åt barnet. Någon tavelram hittade vi däremot inte.

Mjukis-pingvin

Mjukis-pingvin

Idag inledde vi dagen med en frukost på Löfbergs vid Stureplan. Deras yoghurt är verkligen att rekommendera. Efter det ledde oss tavelramsjakten till Ikea. De hade mycket riktigt ramen, men den kostade tio gånger så mycket som på hemsidan. Då skickade de dock med en skål, två flaskor saft, tio isbitspåsar, två glassar, en t-shirt, två filtar och lite annat på köpet.

Paus i Ikea-handlandet

Paus i Ikea-handlandet

Sen sist har jag också införskaffat en proteinbar med dammsugarsmak att komplettera förlossningsväskan med. Det är inte helt givet att det är en perfekt sak att sätta i sig mellan värkarna… Men hej, när var en dammsugare en dålig idé sist?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *