Center Cappuccino

Förra veckan när jag gick förbi Pressbyrån fick jag syn på något nytt och spännande: Center Cappuccino.

Center Cappuccino

Center Cappuccino

Kaffe och choklad är en riktig klassiker när de åtnjuts var för sig, men tillsammans. Även de kombinationer jag trillar över brukar jag falla för. Hittills har jag dock inte känt till någon sådan som varit lättillgänglig. Om Center Cappuccino är här för att stanna kan det bli ändring på det.

Hur smakar då cappuccino-smaksatt Center? Till min stora glädje så lever den upp till förväntningarna. Det är god kaffesmak som tar chokladen i hand och skuttar iväg med hopplasteg över smaklökarna. Hade jag fått skruva lite på kombinationen så hade jag dragit ned lite på den söta toffee-fyllningen och ökat kaffesmaken något. Men nu ska jag inte vara sån. Den här var god!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *